B1&B2 LEVEL STUDENTS WHOSE AVERAGE IS ABOVE 85

Dear Students,

Students who have studied in the 1st and 2nd modules of the 2023-2024 Academic Year at Üsküdar University Foreign Languages ​​Coordinatorship English Preparatory School B1 (Paddington) or B2 (Islington) levels and whose average grade is 85 or above are listed in the link below.

By clicking on the link, you can get information about whether you passed the Preparatory School with your average success rate or whether you need to take the Proficiency Exam. Just before the Proficiency Exam, one question survey link will be shared with you and it is compolsory to be done. Thank you.

NOTE: Students whose average is above 85 and already passed the Preparatory School can also take the Proficiency Exam but there is no need for that.

LINK

Good luck

Sevgili Öğrenciler,

Üsküdar Üniversitesi Yabancı Diller Koordinatörlüğü İngilizce Hazırlık Okulu B1 (Paddington) ya da B2 (Islington) seviyelerinde 2023-2024 Akademik yılı 1. ve 2. modüllerinde öğrenim görmüş ve not ortalaması 85 ve üzeri olan öğrencilerimiz aşağıdaki link de sıralanmıştır.

Linke tıklayarak başarı ortalamasıyla hazırlık sınıfını geçtiğiniz ya da Proficiency Sınavı’na girmeniz gerektiği bilgisine ulaşabilirsiniz. Yeterlik Sınavından hemen önce sizinle tek soruluk bir anket linki paylaşılacaktır ve yapılması zorunludur. Teşekkürler.

NOT: Ortalaması 85 ve üzeri olan ve Hazırlık Okulunu’nu başarıyla tamamlamış öğrenciler istedikleri taktirde Muafiyet Sınavı’na girebilirler ama zorunlulukları bulunmamaktadır.

LINK

Başarılar diliyoruz