25.09.2023 PROFICIENCY EXAM ANNOUNCEMENT - 25.09.2023 TARİHLİ MUAFİYET SINAVI DUYURUSU

Dear students,

There will be a proficiency exam which is going to be held on the 25th of September, 2023 at 9:00 am. at Uskudar University Altunizade Campus FACE TO FACE in the classrooms of Üsküdar University Coordinatorship of Foreign Languages English Preparatory School. You must be in the assigned classroom at 08:30 and have a student number, passport or ID card, pencil, eraser, and sharpener with you. You are NOT allowed to enter into the exam without your student ID card.

NOTE: If you do not want to take the proficiency exam, you are going to be placed in the Preparatory School classes.

Please check the classroom you have been assigned to in the proficiency exam by clicking the link below:

locations of proficiency exam – 25.09.2023

Sevgili öğrenciler,

Muafiyet (hazırlık atlama) sınavı 25 Eylül 2023 günü saat 09:00’da Üsküdar Üniversitesi Altunizade Kampusü’ndeki Üsküdar Üniversitesi Yabancı Diller Koordinatörlüğü İngilizce Hazırlık Okulu dersliklerinde YÜZ YÜZE gerçekleşecektir. Saat 08:30’da öğrenci numaranız, pasaportunuz ya da kimlik kartınız, kurşun kaleminiz, silginiz ve kalemtıraşınızla lütfen yerleştirildiğiniz sınıfınızda olun. Öğrenci kartınız olmadan sınava giremezsiniz.

NOT: Eğer Muafiyet sınavına girmek istemezseniz, Hazırlık Okulu sınıflarına yerleştirileceksiniz.

Muafiyet Sınavı yer ve sınıf bilgilerinizi aşağıdaki bağlantıyı kontrol ederek öğrenebilirsiniz:

Muafiyet sınavı yerleri – 25.09.2023

Watch our video