2023-2024 AKADEMİK YILI EK KONTENJAN ÖĞRENCİLERİ İÇİN SEVİYE BELİRLEME SINAVI

2023-2024 ACADEMIC YEAR PLACEMENT EXAM FOR

ADDITIONAL QUOTA STUDENTS

The Placement Exam will be held at Uskudar University Altunizade Campus FACE TO FACE in the classrooms of Üsküdar University Coordinatorship of Foreign Languages English Preparatory School on 4th October, 2023 at 10 am.

It is obligatory to enter the Placement Exam for all newly registered students.

*Students who will take the exam must be in Main Campus C BLOCK 108 classroom at 9:30 and have a student number, passport or ID card, pencil, eraser, and sharpener with them.

Note:

- This exam is ONLY for ADDITIONAL QUOTA STUDENTS

-  Placement Test is done to determine your current level of English to put you into the correct classrooms. It is NOT an achievement test.

Adress: Altunizade, Üniversite Sokak, No:14 Üsküdar / Istanbul

Location link

2023-2024 AKADEMİK YILI EK KONTENJAN ÖĞRENCİLERİ İÇİN

SEVİYE BELİRLEME SINAVI

Seviye Belirleme sınavı Üsküdar Üniversitesi Altunizade Kampusü’nde YÜZ YÜZE Yabancı Diller Koordinatörlüğü İngilizce Hazırlık Okulu dersliklerinde 4 Ekim, 2023 tarihinde saat 10’da yapılacaktır.

Yeni kayıt olan tüm öğrencilerin Seviye Belirleme Sınavına girmesi zorunludur.

*Sınava girecek öğrencilerin saat 09:30'da Merkez Yerleşke C BLOK 108 numaralı sınıfta bulunmaları ve yanlarında öğrenci numarası, pasaport veya kimlik kartı, kalem, silgi ve kalemtıraş getirmeleri gerekmektedir.

Not:

• Bu sınav SADECE EK KONTENJAN ÖĞRENCİLERİ içindir
  • Seviye Tespit Sınavı, mevcut İngilizce seviyenizi belirlemek ve sizi doğru sınıflara yerleştirebilmek amacıyla yapılmaktadır. Bu bir başarı testi DEĞİLDİR.

Adres: Altunizade, Üniversite Sokak, No:14 Üsküdar / İstanbul

Location link