2021 /2022 Akademik yılı hibrit - karma veya online çevrim içi program seçimi(Türkçe)


Sevgili öğrenciler,

 18 Ekim 2021 tarihinde Hazırlık Okulu programı başlıyor.

 Gün içerisinde iki program bulunmakta,

 Sabahçı- 08:30-12:55

 Öğlenci- 13:15-17:40

 

 Öğrenci numaranızı listede bularak seviye,sınıf ve ders programınıza ve danışman hocanızın email adresine ulaşabilirsiniz. Lütfen hemen danışman hocanız ile iletişim kurun, danışman hocanız sizi  sınıfınıza yönlendirecektir.

 

 Dersler iki şekilde işlenecektir:

 1. Hibrid-karma program- Maximum 10-12 kişi sınıflarda, yüz yüze eğitim alabileceksiniz. Aynı sınıfa kayıtlı diğer öğrenciler ise siz sınıfta yüz yüze ders işlerken aynı anda online-çevrimiçi ders yapacaklardır. Hibrid programı haftanın üç günü için ayarlanmıştır. (Pazartesi,Salı ve Çarşamba günleri). Perşembe ve Cuma günleri eğitim hibrid sınflar dahil olmak üzere  online-çevrimiçi  gerçekleştirilecektir. Sınıf kapasitelerimiz pandemi dolayısıyla 10-12 kişilktir dolayısıyla hibrid-karma eğitimi seçen öğrencilerimiz gruplara ayrılacak, gruplarına uygun olan haftalarda yüzyüze derslerine katılacak, diğer zamanlarda online-çevrimiçi eğitim alacaklardır. Grupların oluşturulması ve ne zan hangi grup ile yüzyüze sınıfa gelineceği danışman hocalar tarafından duyurulacaktır.

 2. Online-çevrimiçi Program- Tüm öğrenciler bu program da online-çevrimiçi ders yapacaklardır.  Dersler öğrencilerin sonrasında izleyebilmesi adına kayıt edilecektir.

 Hibrid veya online dersler dahil olmak üzere , her derste devamsızlık alınacaktır ve öğrencilerin dersten kalmamaları adına %80 derse katılım zorunluluğu vardır.

 

 LÜTFEN HİBRİD-KARMA VEYA ONLINE-ÇEVRİMİÇİ PROGRAMLARDAN BİRİNE KATILACAĞINIZA DAİR KARAR VERİN ; KARAR VERİRKEN DİKKATLİ OLMALISINIZ . SADECE TEK BİR KARAR HAKKINIZ VARDIR VE DEĞİŞTİRİLEMEZ.

 

 Anket linkine buradan ulaşabilrsiniz –

 https://docs.google.com/forms/d/14_cO9-nthvOjkn5NkPx-sO0CFqdEG0r8ch-jr12lc_Y/edit

 

 ANKETİ DOLDURUP GÖNDERİN ki istediğiniz programa sizi yerleştirebilelim.

 

 Tüm quiz ve sınavlar tüm öğrenciler için online olacaktır.

 

 HEPİNİZE BAŞARILI BİR AKADEMİK YIL DİLERİZ.

 

 

 

Watch our video