2020-2021 YIL SONU SINAV SONUÇLARI (BAHAR DÖNEMİ)/2020-2021 END OF YEAR RESULTS (SPRING SEMESTER)

Sevgili Öğrencilerimiz,

Ekte 2020-2021 Akademik Yılı Yıl sonu sonuçları bulunmaktadır. Dosya içinde öğrenci numarası yanında bulunan "passed" (GEÇTİ)  ifadesi Hazırlık Okulunun başarı ile bitirldiği ve fakülteye geçişi simgeler.

Aynı dosyada bulunan öğrenci numarası yanındaki "failed" (KALDI) ifadesi Hazırlık Okulunda başarısız olunduğunu ve öğrencilerimizin yaz okuluna başvurarak kayıt yaptırabilecekleri anlamına gelir.

Yaz okulu kayıtları 21-25 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDADIR.Öğrencilerimizin bu tarihler arasında kayıt yaptırması gerekmektedir. Yaz Okulu 28 Haziran günü başlayacaktır. Yaz Okulu kayıtlarını yaptırmayan öğrencilerimiz ise hazırlık okulu web sitemizi takip ederek yeni dönem, yeni akademik yıl öğrencileri ile tekrar muafiyet sınavına gireceklerdir. Bu sınavda da başarılı olamazlar ise Hazırlık Okulunu 2021-2022 Akademik Yılında tekrar edeceklerdir.

Sağlıklı ve başarıllı bir yıl dileriz,

Dear students,

Attached file is for 2020-2021 Academic Year end of year results. Within the file you can see your student ID number with either passed or failed. If it is written as "PASSED" it means you passed all Prep School exams and you can go to your faculty. If it is written as "FAILED" it means you failed and you should register for the summer school.

The summer school registiration period is between 21-25 June 2021. The summer school starts in June 28. After the summer school there is a Proficiency Exam. The ones who do not register themselves for the summer school wiil take the Proficiency Exam for 2021-2022 Academic Year's Proficiency Exam for the new comers. You have to follow the Prep School website in order to get to information about the new Proficiency Exam.

Have a healthy and successful year,

/uploads/content/files/passedand-failedones.xlsx

Watch our video