20.10.2023 PROFICIENCY EXAM ANNOUNCEMENT

Dear students,

There will be a proficiency exam which is going to be held on the 20th of October, 2023 at 10:00 am. at Uskudar University Altunizade Campus FACE TO FACE in Main Campus, A Block 333 Classroom, Üsküdar University Coordinatorship of Foreign Languages English Preparatory School. You must be in the assigned classroom at 09:30 and have a student number, passport or ID card, pencil, eraser, and sharpener with you. You are NOT allowed to enter into the exam without your student ID card.

NOTE: If you do not want to take the proficiency exam, you are going to be placed in the Preparatory School classes.

Sevgili öğrenciler,

Muafiyet (hazırlık atlama) sınavı 20 Ekim 2023 günü saat 10:00’da Üsküdar Üniversitesi Altunizade Kampusü’ndeki Üsküdar Üniversitesi Yabancı Diller Koordinatörlüğü İngilizce Hazırlık Okulu A Blok 333 numaralı derslikte YÜZ YÜZE gerçekleşecektir. Saat 09:30’da öğrenci numaranız, pasaportunuz ya da kimlik kartınız, kurşun kaleminiz, silginiz ve kalemtıraşınızla lütfen sınav yerinde olunuz. Öğrenci kartınız olmadan sınava giremezsiniz.

NOT: Eğer Muafiyet sınavına girmek istemezseniz, Hazırlık Okulu sınıflarına yerleştirileceksiniz.

Watch our video