2021-2022 Akademik Yılı Eğitim Öğretim Dönemi


4-5 Ekim tarihlerinde yapılacak olan Seviye Tespit Sınavı ve 7-8 Ekim tarihlerinde yapılacak olan Muafiyet sınavı hakkındaki bilgiler duyurularda mevcuttur. Sınavlar ONLINE yapılacak olup sınav linkleri sınav saatinde açılacaktır ve sınav süresince açık kalacaktır. Öncesinde ve sonrasında ise linkler kapalı olacaktır. Öğrencilerimiz sınav saati öncesi ve sınav bittikten sonra sınav linkine ulaşamazlar. 

2021-2022 Akademik Yılı eğitim öğretim döneminde dersler hibrit (%40 çevrim içi %60 yüz yüze) olarak yapılacaktır.  Öğrencilerimize muhafiyet sınavından sonra iki seçenekli bir anket gönderilecektir. Gönderilen ankette öğrencilerimiz çevrim içi veya yüz yüze eğitim maddelerinden birini tercih edecektir. Yapılan tercih değiştirilemez. Lütfen anketimizi 15 Ekim tarihinde cevaplayınız.

Yüz yüze eğitim maddesini tercih eden öğrencilerimiz kendileri için belirlenen günlerde-haftalarda okulumuza gelerek eğitim alacaklardır. Online (çevrim içi) tercihte bulunan öğrencilerimiz ise dersleri online olarak yapacaklardır. 

Tüm sınavlarımız ONLINE olacaktır. 

Watch our video